4 lucruri despre suplimente nutritive

//4 lucruri despre suplimente nutritive

4 lucruri despre suplimente nutritive

4 lucruri despre suplimente nutritive atunci cand doresti sa le cumperi

Data: Joi, 23 Martie 2023

Sursa: Herbalife

Kristy Appelhans
NMD, MSRA – Vice President, Global Consumer Safety

A avea un sistem imunitar bun este vital pentru a asigura o sănătate bună, iar o dietă echilibrată este o componentă cheie.

Oamenii își asumă din ce în ce mai mult responsabilitatea și controlul asupra dietei lor consumând alimente care nu sunt doar delicioase, ci și hrănitoare.
Aceștia caută, de asemenea, suplimente de calitate care adaugă nutrienți esențiali în dieta lor.

Alții pot fi interesați de produse de înlocuire a mesei pentru a obține o greutate sănătoasă sau pentru a-și susține stilul de viață sănătos și activ.
Dar cu atât de multe produse pe piață, există adesea riscul de a primi informații confuze cu privire la siguranța și eficacitatea lor.

Cum pot consumatorii să se simtă încrezători în afirmațiile unui produs atunci când surse de știri aparent credibile contrazic uneori aceste afirmații?

4 lucruri despre suplimente nutritive

Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a te ajuta să fi cel mai bun avocat al sănătății tale – care sunt cele 4 lucruri de luat in considerare atunci cand cumperi suplimente nutritive:

1. Consultă lista ingredientelor

Potrivit unui studiu recent realizat de Euromonitor, consumatorii iau din ce în ce mai mult problemele de sănătate în propriile mâini.

Vitaminele și alte suplimente alimentare, în special cele orientate spre imunitate, au înregistrat creșteri ale cererii.

Drept urmare, industria suplimentelor a fost provocată să ofere mai mult acces la informații despre produsele lor.
Primul pas pentru a deveni un consumator informat este revizuirea ingredientelor produsului.

Fă câteva cercetări pentru a cântări argumentele pro și contra și, de asemenea, vezi ce spun experții.
Dacă marca are un portal de asistență pentru clienți, află:
De unde provin ingredientele produsului
Cum sunt fabricate produsele
Dacă produsul este compatibil cu condiția ta de sănătate, restricțiile alimentare sau alte preferințe
Dacă există ingrediente suplimentare de care ar trebui să fii conștient.

2. Evaluează reputația mărcii

Piața este plină de noi produse nutriționale cu afirmații interesante care promit rezultate convingătoare. Înainte de a adăuga un produs nou în dieta ta, fă-ți timp să cercetezi compania de la care achiziționezi.

Iată câteva întrebări pe care ar trebui să le pui:
  • De cât timp este compania în activitate?
  • Are un grup de consilieri renumiți în domeniu, cum ar fi un consiliu consultativ format din oameni de știință?
  • Îndeplinesc sau depășesc așteptările pentru bunele practici de fabricație actuale (cGMP)?
  • A fost compania beneficiară a unor premii sau recunoașteri din industrie pentru calitatea produsului, cercetare sau servicii pentru clienți?
  • Au în spatele produselor lor o garanție?
  • Deși testarea de produse noi este grozavă, este mai bine să te încrezi în produsele unei companii cu o istorie lungă de rezultate și angajament față de standardele de calitate.

3. Fii circumspect față de informațiile din online

Dacă ești un student în cercetarea nutrițională sau un cititor pasionat de articole despre sănătate, este posibil să îți dai seama cu ușurință că unele studii de cercetare au fost publicate cu scopul de a demonstra o teorie și de a confirma o presupunere: că suplimentele nutritive fie nu au eficacitate, fie pot provoca daune sănătății.
Deși este bine să fii sceptic, este, de asemenea, bine să ții cont de faptul că uneori cercetătorii au o părtinire predispusă, care poate fi dăunătoare reputației unui produs și care poate dezinforma consumatorii.

Să îți dau un exemplu.

În cazul nostru, la fel ca orice altă companie din industria alimentară, nutriție sau suplimente, Herbalife nu face excepție de a fi subiectul dezinformării online.

În cazul nostru, calitatea se află în centrul a tot ceea ce facem, așa că realizăm în mod regulat propriile noastre studii asupra produselor noastre.

In 2013, am dezmințit ipoteza că hepatotoxine ar fi găsite în produsele noastre.

Studiul nu a găsit nicio dovadă concludentă de cauzalitate între produsele Herbalife și bolile hepatice.
Din 2005, peste 27 de guverne din întreaga lume au investigat în mod independent această afirmație și nu a fost găsită nicio dovadă a vreunei asocieri cu boala hepatică.

Pentru consumatori, examinarea atât a rapoartelor pro cât și pe cele contra este esențială pentru a afla adevărul despre produse.


4. Compară-ți opțiunile

Indiferent dacă faci cumpărături la magazin sau online, vei găsi o multitudine de produse nutritive care sunt ușor de consumat acasă sau pe drum: shake-uri proteice, gustări sănătoase și alte suplimente și băuturi.
Atunci când alegi dintr-o gamă largă de opțiuni, acordă timp pentru a afla nivelul de testare pe care compania îl efectuează asupra ingredientelor utilizate, compară cu verificările făcute de terți (cum ar fi NSF și ISO) și transparența producătorului asupra locurilor de fabricație.

Aprovizionarea din surse sigure este esențială pentru a te asigura că suplimentele, vitaminele și alte produse nutritive sunt create cu cea mai mare grijă.
Fă-ți timp să-ți faci temele.

Examinează ingredientele.

Citește site-ul companiei și află cum își face compania aprovizionarea materiilor prime.

Asigură-te că alegi o companie care are un consiliu consultativ de renume și, în cele din urmă, să iei în considerare că și unele studii științifice pot fi părtinitoare.

Fii propriul tău avocat al sănătății și trăiește cea mai bună viață înarmat cu informații credibile.

By | 2023-03-31T19:12:45+02:00 martie 31st, 2023|Blog|0 Comments

Leave A Comment