• Dupa fiecare masa consumati un cocteil proteic  delicios disponibil in 8 arome: Mar caramelizat si scortisoara, Cappuccino, Fursecuri si Frisca, Vanilie, Vanilie fara alergeni-fara gluten, Ciocolata,Ciocolata si menta, Capsuni si Fructe tropicale.
  • Este pentru cei care doresc sa se ingrase 1-3 kg pe luna sau sa isi creasca masa musculara. in mod sanatos si in acelasi timp sa isi tonifice si sa isi intareasca trupul.
  • Herbalife - Program de Baza pentru Ingrasare Este pentru cei care doresc sa se ingrase 1-3 kg pe luna sau sa isi creasca masa musculara,  in mod sanatos si in acelasi timp sa isi tonifice si sa isi intareasca trupul.
  • Este pentru cei care doresc sa se ingrase 1-3 kg pe luna sau sa isi creasca masa musculara, in mod sanatos si in acelasi timp sa isi tonifice si sa isi intareasca trupul. Programul Herbalife Pentru Ingrasare avansat-asigura un confort mai mare pentru dumneavoastra, printr-o nutritie de calitate si un aport sporit de proteine care sa va ajute sa sporiti mai rapid masa musculara. Programul este pentru o perioada de 30 de zile. Pentru un rezultat mai mare este necesar sa consumati cateva luni acest program.
  • Herbalife - Program Total pentru Ingrasare Herbalife - Program Total pentru Ingrasare-este pentru cei care doresc sa se ingrase 2-4 kg pe luna sau sa isi creasca masa musculara, in mod sanatos si in acelasi timp sa isi tonifice si sa isi intareasca trupul. Herbalife - Program Total pentru Ingrasaret-asigura un confort mai mare pentru dumneavoastra, printr-o nutritie de calitate si un aport sporit de proteine care sa va ajute sa sporiti mai rapid masa musculara. Se vor consuma trei mese proteice pe zi si dupa fiecare masa se consuma shake-ul impreuna cu tabletele. Herbalife - Program Total pentru Ingrasare, este pentru o perioada de 30 de zile. Pentru un rezultat mai mare este necesar sa consumati cateva luni acest program.