Cum incepi Afacerea Herbalife 2023-04-10T08:31:46+02:00

Cum incepi Afacerea Herbalife / Cum sa devii Distribuitor Herbalife Nutrition

ÎNCEPE CHIAR AZI PROPRIA TA AFACERE HERBALIFE

Fie ca vrei sa cumperi produse cu reducere pentru consumul tau personal si al familiei tale , in orice tara din lume, fie ca vrei sa iti faci propria afacere si sa ai un venit suplimentar, esti in locul potrivit! Vezi cum sa devii Distribuitor Herbalife.

Construiește-ți propria afacere cu Herbalife Nutrition – unul dintre liderii vânzărilor directe la nivel global. Începe chiar azi – beneficiază de succesul nostru dovedit ca lider al industriei și experiența în domeniu, pentru a pune bazele propriei tale afaceri.

Completeaza Formularul AICI

Devino Membru Independent Herbalife

FII PROPRIUL TĂU ȘEF

Stabilește-ți singur programul de lucru și lucrează de oriunde îți dorești. Atât timp cât este dovedit că flexibilitatea jobului are un impact uriaș asupra echilibrului dintre viața profesională și cea personală, o oportunitate de afacere ca aceasta, poate fie exact ce ai nevoie. Construiește-ți o echipă și o afacere care se potrivește stilului tău de viață.

Garantiile Standardului de Aur Herbalife Nutrition

GARANŢIILE STANDARDULUI DE AUR

Garanțiile Standardului de Aur au fost stabilite pentru ca tu să te poți dezvolta. Acest lucru înseamnă că poți lucra ușor cu noi, suntem transparenți în totalitate și îți putem oferi tot sprijinul nostru pentru ca afacerea ta să crească.

 • Costuri reduse pentru început: Nu este obligatorie o comandă minimă, iar costul pentru Kitul Distribuitorului Herbalife este redus.
 • Garanția de a primi banii înapoi: garantăm rambursarea completă, în termen de 90 de zile, a costului pentru Kitul Distribuitorului Herbalife, indiferent de motivul anulării activității de Distribuitor.
 • Informații transparente despre oportunitatea de afacere: furnizăm informații clare, exacte și de actualitate potențialilor Membri, referitoare la posibile venituri în Declarația de Compensație Medie Brută.
 • Garanția rambursării: garantăm rambursarea cu 100% a costurilor, precum şi a cheltuielilor de transport catre companie pentru toate produsele achiziționate și nevândute cu 12 luni înainte de renunțarea din orice motiv la activitatea de Distribuitor.
Intra in comunitatea de Distribuitori Independenti Herbalife Nutrition

Cum incepi Afacerea Herbalife Nutrition – INTRĂ ÎN COMUNITATEA NOASTRĂ

Împărtășește aceeași pasiune pentru nutriție personalizată cu milioane de oameni din întreaga lume. Beneficiază de training susținut de experți, sprijin constant și acces la produsele dezvoltate de oamenii de știință. Produsele noastre nu sunt disponibile în magazine sau în supermarket – acestea sunt disponibile exclusiv prin rețeaua de Distribuitori Independenți Herbalife Nutrition.

Cum incepi Afacerea Herbalife Nutrition
Cum incepi Afacerea Herbalife – Pachetul tau de Start

PACHETUL TĂU DE START

Înscrie-te, începe propria afacere și comandă pachetul de start, care îți oferă instrumentele cheie și informațiile necesare pentru a un start promițător.

Ce primesti in kitul de distribuitor Herbalife Nutrition:

 • Geanta de umăr Herbalife Nutrition
 • Formula 1: Shake Mix Vanilie
 • Shaker Herbalife Nutrition
 • Lingură de măsurat Herbalife Nutrition
 • Broșura de produse Herbalife Nutrition 
 • Pachetul de bun venit Herbalife Nutrition 
 • Acces la platformele online și la traininguri
Fii Distribuitor Independent Herbalife Nutrition – Fii un consultant, un mentor si un prieten

FII FORȚA SCHIMBĂRII

Fii un consultant, un mentor, un prieten. Ajută clienții să scape de vechile obiceiuri nesănătoase, să își imbunătățească nutriția și să trăiască mai activ și mai sănătos. Unicitatea Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition este chiar valoarea acordată de către client consultantului și Distribuitorului său. Alătură-te chiar azi comunității noastre și fă chiar tu diferența.

INTREBARI FRECVENTE:

Q: Cât timp trebuie să aloc afacerii?

Tu decizi cât timp și efort vei investi în Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition. Fie că vrei să dedici 40 sau 4 ore pe săptămână – totul depinde de tine.

Q: Cât de mult voi câștiga?

Acest lucru depinde de tine… dar întotdeauna să îți setezi așteptări realiste. Fie că decizi să lucrezi part time sau full time, numărul de ore lucrate, energia și dedicarea investită în afacerea ta vor influența veniturile obținute. Înainte de a lua o decizie te rugăm să consulți

Declarația de Compensație Medie Brută.

Q: Care sunt beneficiile?

1. Flexibilitate

Tu îți stabilești programul de lucru și de unde vei lucra – o oportunitate de afacere care se potrivește stilului tău de viață.

2. Calitate

Îți oferim cele mai bune produse susținute de știință și folosite de milioane de oameni în fiecare zi. 

3. Comunitate

Atunci când te alături Oportunității de Afacere Herbalife Nutrition te alături unei comunități globale – vei primi sfaturi și sprijin și vei deveni parte din familia Herbalife Nutrition.

4. Recompense

Obții acces gratuit la comunitatea noastră de Distribuitori. Vei găsi aici oferte și promoții, precum și toate cele mai recente materiale de educație și instruire care te ajută să aprofundezi cunoștințele despre produs și nutriție.

Q: Cum pot învăța mai multe despre nutriție?

Când devii Distribuitor Independent Herbalife Nutrition vei primi acces la instrumente de educație și training care te vor  ajuta să afli mai multe despre nutriție, wellbeing, tehnici de vânzare și multe altele.

Q: Pot renunța dacă nu îmi place?

Desfășoară afacerea în felul tău, cu costuri minime pentru început – totul face parte din Garanțiile Standardului de Aur. Dacă Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition nu este pentru tine, poți renunța în primele 12 luni.

Q: De ce aș alege Oportunitatea de Afacere Herbalife Nutrition?

Afli mai multe

Obții acces la  hub-ul de informații și evenimente exclusive pentru educație și training despre produse și nutriție.

Obții mai multe

Adaptezi munca stilului tău de viață, îi ajuți pe ceilalți și faci ceea ce iubești. Te vei bucura de oportunități de venituri suplimentare sau principale, alături de unul dintre liderii brandurilor de vânzări directe. 

Q: Cum încep Afacerea Herbalife?

1. Completează formularul online.

2. Un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition te va contacta.

3. Completează și semnează contractul online.

4. Felicitări! Acum ești un Distribuitor Independent Herbalife Nutrition– ți se va atribui un ID de distribuitor.

Sursa articol: www.herbalife.ro

Magazin Distribuitor Independent Herbalife Nutrition