• Phyto Complete Herbalife cu Fiit-NS™ cu Crom, Guarana si Niacina

  Phyto Complete Herbalife cu Fiit-NS™  lucrează din greu pe tot parcursul zilei, la fel ca și tine.

  Este formulat cu atenție cu Fiit-NS™, un ingredient studiat științific, dovedit că sprijină reducerea circumferinței taliei, grăsimea abdominală și îmbunătățește vitalitatea și nivelul de energie.* Această capsulă bogată în fitonutrienți conține cofeină, vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru.
  Phyto Complete Herbalife

  Phyto Complete Herbalife cu Crom, Guarana si Niacina

  Phyto Complete cu Crom, Guarana si Niacina -  Beneficii:

  • Este un adjuvant pentru slabire cu Fiit-NS, Crom, Guarana, vitamina C si B3
  • Ajuta la  reducerea circumferintei taliei si a grasimii abdominale combinat cu dieta cu putine calorii si exercitii.
  • Te ajuta sa controlezi pofta de mancare, iti scade pofta de gustari intre mese, cele de seara si gustarile nocturne.
  • Regleaza metabolismul lipidic si glucidic.
  Phyto Complete Herbalife cu Fiit-NS™ cu Crom, Guarana si Niacina are proprietatea de a arde grasimile depozitate in corp in zone dificil de eliminat si are proprietatea de a remodela tesutul adipos cu aspect de celulita.
  • Herbalife Phyto Complete este un supliment alimentar bogat in crom, care ajuta la sustinerea metabolismului si a unui nivel normal al glicemiei.
  Fiit-NS™ este o sursa de fitonutrienti, ce ajuta la inhibarea enzimelor care transforma caloriile in grasime. Este benefic pentru cei care urmeaza o dieta cu continut scazut de calorii. Este un supliment ideal pentru persoane cu un program suprasolicitat. Sustine-ti rutina de zi cu zi cu doza zilnica de Phyto Complete – provenit din natura si sustinut de stiinta! Comanda ACUM prin Distribuitor Independent Herbalife pe www.slabeste-acum.ro