Proces cumparare, Contact 2018-06-11T13:33:56+02:00

Va uram Bine ati venit! si va multumim ca utilizati magazinul online Slabeste Acum!

Ne dorim, si apreciem ca websiteul nostru este intuitiv si usor de utilizat de catre dumneavoastra.

Pentru a efectua cumparaturi trebuie decat sa localizati programele si produsele Herbalife pe care le doriti si sa apasati butonul „Cumpara”. De asemenea, acolo unde este cazul, trebuie, si este recomandat sa alegeti, in functie de preferinte, aroma pe care o doriti.

Repetati acesti pasi pentru toate programele si produsele dorite.

Ulterior, puteti ajunge in pagina „Cos cumparaturi”, fie din pagina de unde ati adaugat ultimul produs in cos, fie din meniul principal ori cel secundar.

In continuare veti fi redirectionat in pagina „Efectuare plata” unde a fi necesar sa completati datele solicitate si sa apasati butonul „Continua” pentru verificarea ultimelor detalii si plasarea comenzii dorite.

In final se vor afisa detaliile comenzii dumneavoastra, detalii pe care le veti primi si in scurt si pe adresa de email utilizata.

Pe tot parcusrul vizitei dumneavoastra, ori daca intampinati dificultati sau aveti nelamuriri, va stam la dispozitie si suntem nerabdatori sa va ajutam. Ne puteti contacta oricand la numerele afisate (0721.170.090 / 0744.491.789) sau prin email la info@slabeste-acum.ro, ori folosind formularul de contact din site.

Datele noastre de identificare sunt:

IF BARBU NICOLETA
RO 22098504
F40/1519/2007
ALEEA ADRIAN CIRSTEA NR. 5, SECTOR3, BUCURESTI

Comandati produse Herbalife online de la SlabesteAcum.ro!

Controlul

Greutatii

Produse

Herbalife

Sport – Fitness

Energie si Miscare

Nutritie

Personalizata

Ingrijire

Personala

accesorii herbalife

Accesorii

Herbalife

Gustari

Sanatoase