Programul de fidelitate pentru Clienti 2018-03-21T09:29:17+02:00

Iti Rasplatim Loialitatea

FELICITARI!

Ati devenit sau sunteti pe cale sa deveniti client Herbalife. Dorim sa va rasplatim loialitatea prin a va oferi modalitati de a consuma aceste produse mai convenabil. Dorim sa stiti, inca din momentul in care va cumparati programul, ca noi avem sisteme excelente de loialitate pe diferite nivele:

1. Cand deveniti client Herbalife, toate produsele pe care le cumparati va aduc puncte de loialitate*. Odata ce ati acumulat 100 de puncte de loialitate, veti incepe sa primti cadouri sub forma de produse, pe care doriti sa le introduceti in programul dumneavoastra. Astfel, cu cat mai mult consumati, cu atat veti fi mai sanatos, dar veti castiga si mai multe produse cadou.

2. Dar se poate si mai bine de atat: Imaginati-va ca ati obtinut deja rezultate foarte bune si va plac produsele, iar in cateva saptamani cunoscutii sau apropiatii dvs. devin interesati de ceea ce faceti dvs.
Este foarte important ca in acel moment sa le furnizati datele noastre de contact (website: www.slabeste-acum.ro, Telefon: 0721.170.090, 0744.491.789), pentru a-si face la randul lor comanda de produse. Sau puteti sa ne contactati si sa ne recomandati persoanele respective.
Daca persoana(persoanele) recomandata(recomandate) de dvs. va(vor) intra in program personalizat, dvs. veti castiga din start 30 de puncte de loialitate – ceea ce va aduce cu 30% mai aproape de cele 100 de puncte de loialitate (pentru a putea primi cadouri in produse).

3. Devine din ce in ce mai bine, pentru ca daca veti continua sa vorbti despre rezulatele dvs. si depasiti doua recomandari, care devin clienti, de asemenea cu un program personalizat, va calificati pentru programul – Ambasador Herbalife. Noi promovam conceptele noastre din persoana in persoana si faptul ca vorbiti despre rezultatele obtinute si ajutati si alte persoane sa afle despre solutiile noastre, contribuie la misiunea pe care o avem, fapt pentru care dorim sa va oferim beneficii suplimentare.

Astfel, ca si Ambasador, aveti privilegiul de a deveni Membru Ambasador Herbalife.

Ce inseamna acest lucru?

Veti putea comanda produsele direct in companie, veti avea un numar personal de inregistrare si veti avea acces la niste preturi preferentiale pentru membri – adica veti putea consuma produsele cu 25-35% mai ieftin. Sunt privilegii pe care le ofera compania, odata ce ati devenit ambasador al brandului nostru.
Asa ca, functie de scopurile(optiunile dv.) puteti alege ceea ce vi se potriveste cel mai bine.

Va dorim mult Succes!

*PROGRAMUL BONUS DE LOIALITATE-WELLNESS BONUS

– fiecarui produs ii este atasat un numar de puncte de loialitate(ex. F1-13 puncte F2-7 puncte etc.) – a se vedea brosura Program Bonus de Loialitate – apasa aici
-pentru fiecare recomandare – persoana care intra in program personalizat, primiti inca 30 puncte de loialitate;
– in functie de comenzile facute si de recomandarile date, la acumularea a minimum 100 puncte de loialitate, puteti deja sa primiti, la alegere, produse Herbalife cadou;
– produsele oferite cadou, au de asemenea atasate niste puncte(se ofera pentru un anumit numar de puncte acumulate), exemplu F1-pentru 130 puncte acumulate, F2 pentru 70 puncte acumulate etc.;
– evidenta punctelor de loialitate se va pastra automat in baza noastra de date. De asemenea, puteti pastra si dumneavoastra evidenta punctelor acumulate pe pagina special destinata acestui scop, din brosura Program bonus de loialitate(daca o listati)sau puteti face un fisier Excel etc.