Programul de fidelitate pentru Clienti 2023-04-05T09:15:53+02:00

Iti Rasplatim Loialitatea

reduceri produse Herbalife Citeste mai mult…

FELICITARI!

Ati devenit sau sunteti pe cale sa deveniti client Herbalife. Dorim sa va rasplatim loialitatea prin a va oferi modalitati de a consuma aceste produse mai convenabil. Dorim sa stiti, inca din momentul in care va cumparati programul, ca noi avem sisteme excelente de loialitate pe diferite nivele:

1. Cand deveniti client Herbalife, toate produsele pe care le cumparati va aduc puncte de loialitate*. Odata ce ati acumulat 100 de puncte de loialitate, veti incepe sa primti cadouri sub forma de produse, pe care doriti sa le introduceti in programul dumneavoastra. Astfel, cu cat mai mult consumati, cu atat veti fi mai sanatos, dar veti castiga si mai multe produse cadou.

Dar se poate si mai bine de atat: Imaginati-va ca ati obtinut deja rezultate foarte bune si va plac produsele, iar in cateva saptamani cunoscutii sau apropiatii dvs. devin interesati de ceea ce faceti dvs.
Este foarte important ca in acel moment sa le furnizati datele noastre de contact (website: www.slabeste-acum.ro, Telefon: 0721.170.090, 0744.491.789), pentru a-si face la randul lor comanda de produse. Sau puteti sa ne contactati si sa ne recomandati persoanele respective.
Daca persoana(persoanele) recomandata(recomandate) de dvs. va(vor) intra in program personalizat, dvs. veti castiga din start 30 de puncte de loialitate – ceea ce va aduce cu 30% mai aproape de cele 100 de puncte de loialitate (pentru a putea primi cadouri in produse).

SAU

2. Reducere Herbalife pentru clientii privilegiati

  • Stiati ca puteti avea in bucatarie oricate produse Herbalife Nutrition doriti pentru dumneavoastra si pentru familia dvs., cumparandu-le cu reduceri si bonusuri?
  • Vreti sa deveniti client privilegiat Herbalife Nutrition cu reducere (15%, 25% sau 35%)?

O masa cu Herbalife costa in jur de 7 lei si ofera in plus multe substante nutritive fata de alimentele obisnuite.

Acum puteti face cumparaturi de produse Herbalife cu preturi si mai mici si astfel consumati cu intreaga familie mult mai avantajos.

Ne puteti intreba cum sa va INSCRIETI LA HERBALIFE ca si CLIENT PRIVILEGIAT pentru reducere.
Sunati-ne si intreabati-ne CUM? 

Sunati-ne la nr. de telefon: 0721.170.090 sau 0744.491.789 pentru a  vorbi despre planurile dumneavoastra ( daca vreti sa slabiti sau daca va intereseaza sa va mentineti greutatea dar aveti un program care nu va permite sa gatiti si vreti sa aveti la dvs. in masina sau la birou gustari proteice delicioase si suplimente de nutritie care sa va mentina puterea de munca, energia, performanta sau daca sunteti o persoana sportiva si doriti sa cresteti inca masa musculara sau va imbunatatiti imunitatea).

Va vom ajuta sa va inregistrati la Herbalife, sa obtineti statutul de Client Privilegiat Herbalife si va vom ghida sa obtineti rezultatele dorite, sa va mentineti in forma maxima bucurandu-va de produse nutritive concepute dupa cele mai inalte descoperiri in domeniul stiintei.

Daca insa aveti nevoie doar de cateva produse Herbalife va invitam sa cumparati de pe acest site www.slabeste-acum.ro .

Beneficii la cumparare de pe www.slabeste-acum.ro :

  • Nu platiti nici o taxa suplimentara ,
  • aveti asigurat transportul gratuit,
  • puteti plati ramburs la livrarea coletului
  • beneficiati de consiliere gratuita din partea noastra pentru a obtine cele mai bune rezultate in consum
  • va vom conecta gratuit la comunitatea noastra de clienti Herbalife
  • veti primi cadouri si bonusuri pe parcursul consumului de produse Herbalife
  • si multe alte surprize placute va asteapta aici.

Click aici pentru comanda de produse Herbalife.

*PROGRAMUL BONUS DE LOIALITATE-WELLNESS BONUS

– fiecarui produs ii este atasat un numar de puncte de loialitate(ex. F1-13 puncte F2-7 puncte etc.) – a se vedea brosura Program Bonus de Loialitate – apasa aici
-pentru fiecare recomandare – persoana care intra in program personalizat, primiti inca 30 puncte de loialitate;
– in functie de comenzile facute si de recomandarile date, la acumularea a minimum 100 puncte de loialitate, puteti deja sa primiti, la alegere, produse Herbalife cadou;
– produsele oferite cadou, au de asemenea atasate niste puncte(se ofera pentru un anumit numar de puncte acumulate), exemplu F1-pentru 130 puncte acumulate, F2 pentru 70 puncte acumulate etc.;
– evidenta punctelor de loialitate se va pastra automat in baza noastra de date. De asemenea, puteti pastra si dumneavoastra evidenta punctelor acumulate pe pagina special destinata acestui scop, din brosura Program bonus de loialitate(daca o listati)sau puteti face un fisier Excel etc.